Algemeen nieuws


We blijven hard werken aan de professionalisering van onze club. Afgelopen weken zijn er weer acht nieuwe assistent trainers opgeleid. Petje af en gefeliciteerd!

Gepost op 21-12-2017 | 11:49

Op zondag 17 december 2017 gaat de eerst de BattleRun plaatsvinden, een hardloopwedstrijd van 8 km en 1.1 km. De recreatieloop over 8 km gaat over de noordkant van drachten. De MiniRun gaat over 1.1 km.

Lees verder  

Gepost op 04-12-2017 | 16:01

"Veel activiteit, veel plezier en iedereen kan blijven meedoen," zegt coŲrdinator Sierd Wijnalda door de microfoon. Hij spreekt de pupillen en het publiek van de eerste indoor Athletic Champs op zaterdag 25 november enthousiast toe. Aan deze wedstrijd deden in verschillende teams ook 26 pupillen van AV Impala mee.

Lees verder  

Gepost op 29-11-2017 | 21:19

In deze tijd van het jaar vinden veel trainingen in het donker plaats. Veiligheid gaat voor alles, dus zorg dat je op zín minst goed zichtbaar bent. Met onze nieuwe reflecterende hesjes is dat een koud kunstje geworden. Op vrijdagavond 10 november jl. werden ze met groot enthousiasme ingewijd door onze D-Junioren.

Lees verder  

Gepost op 14-11-2017 | 20:55

Hallo Impalezen!

De data waarop de clubfeesten dit jaar gaan plaatsvinden zijn bekend

Lees verder  

Gepost op 29-10-2017 | 18:21

Femke Giebels en Chris Smeman werken bij Fitaal en zijn ook beide actief bij Impala. In het kader van de samenwerking tussen Fitaal en Impala gaven zij een clinic, aan een tiental trainers die meer wilden weten over deze belangrijke oefeningen voor lopers en atleten.

Lees verder  

Gepost op 25-10-2017 | 11:54

 

Baanatletiek nieuws   

Impala kanjers 3 kilometer Fun Run


Op 29 oktober om 10:00 u willen we iets nieuws proberen: de Impala Kanjers Fun Run.

Waarom?
We hebben 21 Start to Runners, die vanaf 16 september elke vrijdagavond onder de enthousiaste en deskundige leiding van Wilma de Vries de beginselen van het verantwoord en met plezier lopen hebben geleerd.
Traditioneel wordt elke Start to Run -cyclus afgesloten met een 3 km-loop.
We willen deze Start To Runners een warm welkom bij AV Impala geven.

Wat ?
Op zaterdagochtend 29 oktober doen we een gezamenlijke warming up om ca. 09:45 u, om 10:00 u is de start.
We lopen over een uitgezet parkoers in de buurt van de atletiekbaan, gevolgd door een extra (ere)rondje op de baan waarmee we de drie kilometer vol maken. Voor deze loop is een vergunning verleend door de Gemeente Smallingerland.

Er is geen inschrijving vooraf, kom gewoon naar de atletiekbaan. Je doet mee aan de gezamenlijke warming up, je start en je loopt de drie km. Op de meelopende marathonklok kun je zelf zien (en onthouden!) welke tijd je gelopen hebt. We zijn van plan om dit twee keer per jaar te doen, telkens wanneer een nieuwe groep Start To Runners zover is. Iedereen kan hiermee prima zijn/haar vooruitgang meten. Na afloop drinken we koffie of thee in het clubhuis.

Voor wie?
Alle leden van AV Impala die ouder zijn dan 13 jaar: junioren, senioren masters, triatleten en de Start To Runners van 16 september 2016.

Het is de bedoeling om een warm welkom te bereiden aan de Start to Runners die in de afgelopen weken hard hebben gewerkt om te leren (hard)lopen en die na 7 weken klaar zijn om hun eerste drie kilometer te voltooien: een superprestatie!

Daarom wachten alle Impalezen in de buurt van de finish en applaudisseren zodra er weer een Start To Runner de finish nadert en zijn of haar drie kilometer voltooit. Op deze manier laten we aan de Start to Runners merken dat we vinden dat ze echte KANJERS zijn en meer dan welkom als lid van AV Impala.


   Terug 

Gepost op 15-10-2016 | 17:23

 

Andere afdelingen:
Wegatletiek  »
Triathlon  »
Wandel Sport  »
Onze wedstrijden:
03-02 - Indoor Drachten
Like ons voor wedstrijd-updates.
Wedstrijd kalender:
03-02 - Indoor Drachten
Uitslagen:
10-06 - NK Masters
23-04 - Hurdles / Sprint Special
19-04 - 2e DSM Baancircuit
17-04 - Paaswedstrijd
17-04 - Memorial Saskia's 7
Volg ons op Twitter:

Veneboer Sport
Word lid voor onze facebookgroep voor Impala leden. En houd elkaar op de hoogte met nieuwtjes of informatie.


Partners:
Veneboer Sport

Hosting:
Veneboer Sport