Algemeen nieuws


We blijven hard werken aan de professionalisering van onze club. Afgelopen weken zijn er weer acht nieuwe assistent trainers opgeleid. Petje af en gefeliciteerd!

Gepost op 21-12-2017 | 11:49

Op zondag 17 december 2017 gaat de eerst de BattleRun plaatsvinden, een hardloopwedstrijd van 8 km en 1.1 km. De recreatieloop over 8 km gaat over de noordkant van drachten. De MiniRun gaat over 1.1 km.

Lees verder  

Gepost op 04-12-2017 | 16:01

"Veel activiteit, veel plezier en iedereen kan blijven meedoen," zegt coŲrdinator Sierd Wijnalda door de microfoon. Hij spreekt de pupillen en het publiek van de eerste indoor Athletic Champs op zaterdag 25 november enthousiast toe. Aan deze wedstrijd deden in verschillende teams ook 26 pupillen van AV Impala mee.

Lees verder  

Gepost op 29-11-2017 | 21:19

In deze tijd van het jaar vinden veel trainingen in het donker plaats. Veiligheid gaat voor alles, dus zorg dat je op zín minst goed zichtbaar bent. Met onze nieuwe reflecterende hesjes is dat een koud kunstje geworden. Op vrijdagavond 10 november jl. werden ze met groot enthousiasme ingewijd door onze D-Junioren.

Lees verder  

Gepost op 14-11-2017 | 20:55

Hallo Impalezen!

De data waarop de clubfeesten dit jaar gaan plaatsvinden zijn bekend

Lees verder  

Gepost op 29-10-2017 | 18:21

Femke Giebels en Chris Smeman werken bij Fitaal en zijn ook beide actief bij Impala. In het kader van de samenwerking tussen Fitaal en Impala gaven zij een clinic, aan een tiental trainers die meer wilden weten over deze belangrijke oefeningen voor lopers en atleten.

Lees verder  

Gepost op 25-10-2017 | 11:54

 

Baanatletiek nieuws   

Mooie start samenwerking Fitaal


Afgelopen vrijdagavond is in het clubgebouw van AV Impala een handtekening gezet onder een mooie samenwerking met Fitaal. AV Impala en Fitaal zijn aan de Sportlaan in Drachten zo goed als buren en tevens beide actief in de sportwereld. Dit maakt het een ideale combinatie om een samenwerking aan te gaan.

Tijdens deze avond heeft eigenaar Oedo Mulder kort uitgelegd wat Fitaal doet en voor ons kan betekenen, na deze uitleg is er door Femke Giebels (sportfysiotherapeut/manueel therapeut) een korte clinic/vragenuurtje gehouden voor onze trainers. Dit bleek een zeer vruchtbaar uurtje en is er veel kennis opgedaan over sportblessures en vooral over hoe deze te voorkomen binnen de vele trainingsgroepen.

Naast een stukje kennisoverdracht tussen fysiotherapeuten en trainers zijn er uiteraard ook voordelen voor de leden.

Een korte samenvatting:

  • Bij blessures kan men snel terecht bij Fitaal voor een intake, dit om te bepalen of er fysiotherapie benodigd is. Leden kunnen hiervoor terecht bij het sportspreekuur van Fitaal. Hieraan zijn geen kosten verbonden en is vrijblijvend. (Meer informatie)

  • Leden krijgen 10% korting op het fitnessabonnement bij Fitaal. Hiermee kunnen zij onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen bij Fitaal. (Meer informatie)

  • Fitaal zal tegen betaling periodiek specifieke krachttrainingen en fittesten organiseren voor atleten van Impala.

Kortom een heel mooi aanbod wat zeker een verrijking zal zijn voor onze vereniging! We hopen dan ook zeer dat deze samenwerking nog lang zal blijven.

Later zal er op onze website meer informatie volgen over Fitaal.


   Terug 

Gepost op 14-05-2017 | 11:17

 

Andere afdelingen:
Wegatletiek  »
Triathlon  »
Wandel Sport  »
Onze wedstrijden:
03-02 - Indoor Drachten
Like ons voor wedstrijd-updates.
Wedstrijd kalender:
03-02 - Indoor Drachten
Uitslagen:
10-06 - NK Masters
23-04 - Hurdles / Sprint Special
19-04 - 2e DSM Baancircuit
17-04 - Paaswedstrijd
17-04 - Memorial Saskia's 7
Volg ons op Twitter:

Veneboer Sport
Word lid voor onze facebookgroep voor Impala leden. En houd elkaar op de hoogte met nieuwtjes of informatie.


Partners:
Veneboer Sport

Hosting:
Veneboer Sport