Algemeen nieuws


We blijven hard werken aan de professionalisering van onze club. Afgelopen weken zijn er weer acht nieuwe assistent trainers opgeleid. Petje af en gefeliciteerd!

Gepost op 21-12-2017 | 11:49

Op zondag 17 december 2017 gaat de eerst de BattleRun plaatsvinden, een hardloopwedstrijd van 8 km en 1.1 km. De recreatieloop over 8 km gaat over de noordkant van drachten. De MiniRun gaat over 1.1 km.

Lees verder  

Gepost op 04-12-2017 | 16:01

"Veel activiteit, veel plezier en iedereen kan blijven meedoen," zegt coördinator Sierd Wijnalda door de microfoon. Hij spreekt de pupillen en het publiek van de eerste indoor Athletic Champs op zaterdag 25 november enthousiast toe. Aan deze wedstrijd deden in verschillende teams ook 26 pupillen van AV Impala mee.

Lees verder  

Gepost op 29-11-2017 | 21:19

In deze tijd van het jaar vinden veel trainingen in het donker plaats. Veiligheid gaat voor alles, dus zorg dat je op z’n minst goed zichtbaar bent. Met onze nieuwe reflecterende hesjes is dat een koud kunstje geworden. Op vrijdagavond 10 november jl. werden ze met groot enthousiasme ingewijd door onze D-Junioren.

Lees verder  

Gepost op 14-11-2017 | 20:55

Hallo Impalezen!

De data waarop de clubfeesten dit jaar gaan plaatsvinden zijn bekend

Lees verder  

Gepost op 29-10-2017 | 18:21

Femke Giebels en Chris Smeman werken bij Fitaal en zijn ook beide actief bij Impala. In het kader van de samenwerking tussen Fitaal en Impala gaven zij een clinic, aan een tiental trainers die meer wilden weten over deze belangrijke oefeningen voor lopers en atleten.

Lees verder  

Gepost op 25-10-2017 | 11:54

 

Baanatletiek nieuws   

De Grote Clubactie is weer gestart!


Vandaag start de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Het moment om extra geld voor onze vereniging op te halen.

Dit jaar willen we een bedrag van €2.500,- bereiken! Het geld wordt besteed aan het opknappen van het clubhuis, want dat willen we een stuk aantrekkelijker maken, m.n. voor de jeugd en hun ouders.

Het kopen en verkopen van loten kan eenvoudig online. Natuurlijk koop je zelf een aantal loten, maar met het delen van de link of het doorsturen van deze nieuwsbrief kun je al je familie, vrienden en kennissen ook uitnodigen om onze club te steunen.

Koop hier online je loten

Schriftelijk machtigen

Koop je je loten liever niet online? Dan liggen er in het clubhuis intekenlijsten waarop je een schriftelijke machtiging kunt invullen. Ingevulde lijsten kun je achterlaten in de inleverbox die ook in het clubhuis staat.

Verkoopboekjes voor de jeugd

Vanaf dit weekend gaan de pupillen en CD-junioren weer op pad met hun verkoopboekjes. Daar zijn we natuurijk super blij mee. We wensen hen heel veel succes met het verkopen van zoveel mogelijk loten voor onze club! En... de beste drie verkopers belonen we met een leuke prijs!


   Terug 

Gepost op 17-09-2017 | 19:54

 

Andere afdelingen:
Wegatletiek  »
Triathlon  »
Wandel Sport  »
Onze wedstrijden:
03-02 - Indoor Drachten
Like ons voor wedstrijd-updates.
Wedstrijd kalender:
03-02 - Indoor Drachten
Uitslagen:
10-06 - NK Masters
23-04 - Hurdles / Sprint Special
19-04 - 2e DSM Baancircuit
17-04 - Paaswedstrijd
17-04 - Memorial Saskia's 7
Volg ons op Twitter:

Veneboer Sport
Word lid voor onze facebookgroep voor Impala leden. En houd elkaar op de hoogte met nieuwtjes of informatie.


Partners:
Veneboer Sport

Hosting:
Veneboer Sport